Ergotep družstvo invalidů

Bedna ruční práce rozměr 60x50x40cm vhodný úložák,lavička noční nebo konferenční stolek 950kč. Osobní převzetí (okr. Kroměříž) nebo . Konferenční dřevěný stolek zvedací.


Dřevěný stojan na CD. Právě prohlížíte rubriku Masivní dřevěná bedna - prodávám, nabízím (Louny) inzerce zdarma, bazar - prodej č. Pokud jste nenašli co jste . Procházejte největší české bazary najednou. Do malé místnosti se budou více hodit malé regálové bedny , ideálně. Cena 1Kč, v Brně možné osobní předání.


Projděte si inzeráty bedny na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte. Prodám několik kusů beden ve dvou velikostech. Minimální množství nákupní objednávky pro produkt je 1 . Bedny se mohou lišit v potisku, jinak jsou naprosto stejné jak na uvedených . Velká dřevěná bedna v bílé barvě, rozměry cca 85x45xcm. DŘEVĚNÁ BEDNA NA NÁŘADÍ z let 70.


Různé použití, my použili jako stolek k fotokoutku na rekvizity. Bleskové dodání do druhého dne pro desítky tisíc produktů z největšího online bazaru v ČR. Prodam dřevěnou bednu , ma už něco za sebou, ale je stále použitelná. Chlapec na dřevěné bedně.


Truhla je osetrena chemicky proti skudcum, s. Kč , Zlín starožitná dřevěná okovaná truhla zdobená zlate oblozeni poc min stoleti pravdepodobne vsak starsi 1m . Potah 1 bavlna, lze prát na stupňů C. Vzadu v koutě jsou dvě bedny chlastu. Bazar - použité zboží. V bazaru mi lidi utrhají ruce.


Vytáhl z hromady dětské počitadlo s barevnými dřevěnými kuličkami. Stařec skřítka nedokáže přemoci, zavře jej ale do dřevěné bedny , zaopatřené čtyřlístky. Po padesáti letech se do toho domu, kde se toto všechno přihodilo, . Nabízím krásné dřevěné repro ELAC, model EL-6 parametry viz foto štítku. Tyto bedny hrají krásně jak při potichém poslechu, tak i na plný výkon, silná . V nylonovém pouzdře s okem na opasek.


PC sa nedelia na Stroje - Bedna za bazár. Plyometrická bedna dřevěná TUNTURI Plyo Box je univerzálním pomocníkem amatérských, ale i profesionálních . Složíte do nich víno, hračky, časopisy nebo cokoliv dalšího. Zvlášť když postavíte třeba tři dřevěné bedýnky na sebe a vytvoříte tak regál s policemi.


Před několika lety byla zrenovovaná, ale je třeba ji zase poopravit. Vypadává tmel, je nalakována. I když jde o bazar nábytku, vybíráme ty nejlepší.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Langoše ze sušeného droždí recepty

Berndorf kontakt

Domácí lučina ládi hrušky