Náhrobní deska sklo

Náhrobní skleněné desky a plakety - fotografie na hrob. Skleněná deska na hrob s portrétem a písmem. Upozornění: poslední kus . Samozřejmostí je vysoká . Motivy lze upravovat podle velikosti a tvaru skla.

Vyrábíme černé skleněné náhrobní desky ,včetně písma a krajiny,či portrétu. Písmeno do skla - 50. Plastové náhrobní desky.


Nabízíme výrobu levných plastových náhrobních desek. Libovolný nápis s motivem se na desku aplikuje pomocí speciální pískové . Renovujeme staré písmo. Zhotovujeme rytiny do různých materiálů - květiny, krajiny, .

Může to být stojící deska -stéla nebo ležící deska , kryjící hrobovou jámu, či celý. Cena je závislá na velikosti skla , typu upevnění a počtu písmen. Borek a Emilka jí zamávali přes sklo a odjížděli strávit romantický víkend na Spiši. Možnost dobrousit brus dle vašich představ: datum, jméno, popřípadě váš text. Kostel není veřejnosti běžně otevřený, nakouknout ale můžeme aspoň přes sklo.


Náhrobek ze skla je vyroben z kaleného skla , kdy potisk je proveden zakalením rozdrcené skleněné barvy přímo do skleněné plotny. Stálobarevnost se garantuje. Níže jsou některé naše práce, včetně výrobených náhrobních desek do seriálu na ČT,, Svět pod hlavou,, a velké zlacené černé desky na festival hororových . Sklenářství Broumov, zasklívání, rámování obrazů, pískování skla , sklenářské práce. Broušený obrázek vhodný na nalepení na náhrobní desku. Do kolonky DATUM - napište.


Kolik stojí v kamenictví náhrobek , pomník, deska , osazení hrobu a . BASKO SKOLKA - VÝROBA NÁHROBNÍCH DESEK A PŘÍPISŮ, PÍSKOVÁNÍ SKLA , KOVŮ. Náhrobni skleněná deska. Kameník, Kamenosochař.

Dopískováno - Dopískováno Zázvorkova. PRIVA FLOAT jsou neprůhledná skla s barevným probarvením do černa. RÁMOVÁNÍ OBRAZŮ, PÍSKOVÁNÍ SKLA , NÁHROBNÍ DESKY , STĚNY A DVEŘE, PERGOLY A LODŽIE. Výsledek obrázku pro náhrobní deska Výzdoba Domácnosti.


U nás můžete zakoupit: náhrobní desky z černého skla , keramické fotografie, svítilny, vázy, lampy, obaly na urny. Uvítáme klienty z Třeboně a nejbližšího okolí. V případě zájmu nebo jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.


Výroba skleněných náhrobních desek a . Na místo černého skla byl použit kámen, konkrétně žula Nero Assoluto. Pískování do kamene a skla. Návrhy originálních motivů, historická skla. Dále je možné pískováním zušlechťovat i ploché sklo - dvířka kuchyňských .

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Langoše ze sušeného droždí recepty

Berndorf kontakt

Domácí lučina ládi hrušky