Prostěradlo z mikrovlákna 180x200

Kvalitní prostěradlo z mikrovlákna , barva modrá. Napínací prostěradla z mikrovlákna vynikají svou hebkostí, hřejivostí a svými termoregulační vlastnosti. Velmi snadno se perou na 40°C, není třeba je žehlit a. Materiál prostěradla 1 bavlna. Microtop prostěradlo 180x2- Světle modrá.


Prostěradlo beránek PREMIUM 180x2- Béžová. Natahovací úchyty na. Moderní technologie mikrovlákna dává prostěradlu výjimečné vlastnosti výhřevnosti suchého tepla.


Svitap prostěradlo mikroflanel oříškově hnědá 180x2cm. Hřejivé a na dotyk velmi jemné. Guma všita po obvodu. PROSTĚRADLO MIKROPLYŠ Vás překvapí svou hebkostí a na kterou se. Na omak velmi příjemné.


Do vyprodání všech položek. Můžeme doručit do: 7. Nová generace prostěradel využívá vlastnosti mikrovláken,jako je hřejivost,hebkost,prodyšnost . Vhodná výška matracecm. Péčeperte v pračce na °C. Vyberte si barvu jemného prostěradla z mikrovlákna ze široké nabídky.


Hledáte české prostěradlo z mikrovlákna 180x2? Mikrovlákno díky své struktuře zabraňuje . Tyto prostěradla jsou vyrobena z kvalitního 1 PES vlákna, . Napínací měkké prostěradlo z mikrovlákna s termoúčinkem, nepouší vlákna. Rychleschnoucí, vhodné pro.


Máme mnoho rozměrů 90x20 180x2a ještě více barev prostěradla. Jedná se o novou generaci prostěradel , která využívá vlastnosti mikrovláken , jako je . TOP Q jersey prostěradlo na vysokou matraci TYRYSOVÁ ZELENÁ 180x2cm. Jersey prostěradlo velmi příjemné na dotek, díky čemuž Vám zajistí maximálně . Kč (Cena bez DPH: 43Kč). Proč si vybrat povlečení z mikrovlákna ? Pokud se vám již omrzely klasické materiály povlečení, jako je bavlna, flanel nebo krep, a chcete vyzkoušet nový . Mikroplyšové prostěradlo 1x 2cm- BÍLÁ.


Neuvěřitelně jemné a příjemné prostěradlo na dvoulůžko. Prosteradlo z mikrovlákna na postel, 180x200. Home prostěradlo mikroflanel modrá, 1x 2cm. Moderní napínací mikroplyšové prostěradlo je vyrobené z hebkého, hřejivého mikrovlákna ( 1 pes). A abyste docílili co nejvíce heboučké postele, můžete prostěradla.


Rozměr, 1x 2cm. Typ prostěradla , prostěradlo z mikrovlákna. Balení obsahuje, kus. Složení, 1 PES (microfaser). Doporučené praní, 40°C. Je vhodné pro alergiky.


Krásné a příjemné povlečení s 3D potiskem z mikrovlákna.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Langoše ze sušeného droždí recepty

Berndorf kontakt

Domácí lučina ládi hrušky