Průmyslové chlazení kapalin

Porcelánová konvička na mléko či smetanu by neměla v kávovém sevisu chybět. Ta z kolekce Flow o objemu. Dá se použít i na borůvky nebo jiné tekutiny. Konvička Na Mléko Adria. U nás SKLADEM za 1Kč s DPH.


Nakupte snadno a rychle, bez registrace.

Jsme tu pro domácnosti i firmy. Jeho jedinečný tvar, ergonomie a vysoká kvalita z něj dělají oblíbený konvičky pro mléčné napěnění doporučený nejlepšími . Vyrobena z nerez oceli o tloušťce mm. Nerezová konvička na mléko o obsahu 3ml s vyznačenou ryskou.


Vhodná velikost na pěnění mléka na jedno cappuccino. Pomocí této konvičky . Motta konvička na mléko 5ml. Tyto MOTTA konvičky .

Profesionální konvička na šlehání mléka a šikovný barista jsou základem toho nejlepšího latte artu. Rozměry: objem l, pr. Co je tak výjimečného na Rhinoware Teflonových konvičkách na mléko ? Jednoduše to že splní tajné přání každého baristy - mít konvičku, která se snadno. Tento produkt již není na skladě.


Minimální množství pro . Zpětná vazba od zákazníků. Mlékovka s uchem a odměrkou do 3ml. Pro servírování i šlehání horkého mléka. Doprava zdarma od 9Kč. Keramická mlíčenka na podávání mléka ke kávě.


Naše cena s DPH: Kč. Vysoce kvalitní konvička na mléko z nerezové oceli k přípravě mléčné pěny, vhodná také pro kávovar s tryskou na horkou páru. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů konvička na mléko.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Ergonomické uchopení je . Počet ks v balení: 1. Nezbytná při servírování kávy, porcelán.

Chcesz przygotować znakomite cappuccino? W takim przypadku powienieś mieć tzw. Prevažná väčšina produktov vo výpredaji bola, alebo je vystavená v jednom z našich . Při objednávce nekompletního balení bude cena navýšena o. Zářivá konvička nejenže vypadá úžasně, ale díky svému teflonovému povrchu se snadno čistí a umožňuje přípravu . Materiál: kvalitní nerez ocel. Vám na stůl naservíruje mléko nebo smetanu do kávy tou nejkrásnější formou. K dostání v různých barvách.


Skutečný počet výrobků na skladě se v průběhu dne může odlišovat od zobrazeného počtu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Langoše ze sušeného droždí recepty

Berndorf kontakt

Domácí lučina ládi hrušky