Hotel cyro brno

Hotel CYRO je komfortní hotel , který se nachází pod Katedrálou sv. Petra a Pavla v tichém prostředí . Paul ( miles), and 10-Z bunker Brno ( miles). See all nearby attractions.


What are some of the property amenities at Hotel Cyro?

Some of the more popular amenities offered include free wifi, free breakfast, and a lounge. Which room amenities are available at Hotel Cyro? Top room amenities include a kitchenette, a minibar, and a flat screen TV.


Guests can enjoy free breakfast and a lounge during their stay. Is parking available at Hotel Cyro? Yes, parking is available to guests.


Conveniently located restaurants include Borgo Agnese, SKØG Urban Hub, and Potrefena Husa.

Is Hotel Cyro located near the city center? Are any cleaning services offered at Hotel Cyro? Yes, dry cleaning and laundry service are offered to guests. Are there any historical sites close to Hotel Cyro? Tříhvězdičkový Hotel Cyro nabízí příjemné a kvalitní ubytování v krajském městě Brno s ideální polohou minut pěšky od historického centra i brněnského . Located in Brno , Hotel Cyro is in the city center and near a train station.


Které oblíbené atrakce se nachází v blízkosti hotelu Hotel Cyro? Atrakce v okolí zahrnují: Super Panda Circus (km), Katedrála sv. Jaké jsou příklady vybavení zařízení Hotel Cyro? Zobrazit všechny atrakce v okolí.


Některá z neoblíbenějších nabízených vybavení zahrnují: wi-fi zdarma, snídaně v ceně a salónek. Jaké vybavení pokoje je k dispozici v hotelu Hotel Cyro? Neoblíbenější vybavení pokojů zahrnuje následující: kuchyňský kout, minibar, a plochá tv.


Jaké možnosti týkající se nápojů a stravování jsou k dispozici v hotelu Hotel Cyro? Hosté během svého pobytu mohou využít: snídaně v ceně a salónek. Je v hotelu Hotel Cyro k dispozici parkování?

Ano, pro hosty je dostupné parkování: parkování. Jaké restaurace se nacházejí v blízkosti hotelu Hotel Cyro? Mezi restaurace v blízkém okolí patří: Borgo Agnese, SKØG Urban Hub a Potrefena Husa.


Nachází se hotel Hotel Cyro blízko centra města? Ano, nachází se km od centra destinace Brno. Nabízí hotel Hotel Cyro úklidové služby? Nacházejí se v blízkosti hotelu Hotel Cyro místa s historickým významem?


Mnoha cestovatelům se líbila návštěva míst Hrad Špilberk (km), Alfa pasáž (km) a Mincmistrovský Sklep (km). Ubytování v hotelu Hotel Cyro , Brno vám vždy najdeme za nejvýhodnější cenu. Hotel Cyro , Brno : Recenzie hotela ( 189), neprikrášlené fotografie ( 95) od cestovateľov a skvelé ponuky pre zariadenie Hotel Cyro, ktoré sa nachádza na mieste . Book the Hotel Cyro - Stay at this 3-star hotel in Brno. Our guests praise the breakfast and the helpful staff in . Property Location A stay at Hotel Cyro places you in the heart of Brno , within a 10-minute walk of Cathedral of St.


Porównaj ceny i znajdź najlepszą ofertę dla Hotel Cyro , Brno (Kraj południowomorawski) na KAYAK. Každou rezervaci potvrzuje přímo ubytovací zařízení. HOTEL CYRO Brno zaručuje dle smlouvy nejlevnější ceny. Directions to Hotel Cyro ( Brno ) with public transportation. The following transit lines have routes that pass near Hotel Cyro.


Bus: 5 70 7 E6 OLY, XS3 . Compara precios de hoteles y encuentra el mejor precio para el Hotel Cyro Hotel en Brno. Najlepšie ceny nájdete na trivago.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Langoše ze sušeného droždí recepty

Berndorf kontakt

Domácí lučina ládi hrušky