Malá pračka rozměry

SLIM pračky se na první pohled neliší od praček s předním plněním. Pračka Electrolux PerfectCare. Další výhodou malých praček je jejich menší prostorová náročnost.


Díky jejich rozměrům se vejdou i do menších koupelen nebo kuchyní a jsou . Vířivá pračka Romo R 190.

Malé rozměry předurčují pračku pro umístění v bytech se stísněnými koupelnami. Inteligentní a předem plněná pračka , která se díky svým rozměrům hodí…. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí.


Moderní a praktická kombinace pračky se sušičkou v . Slim pračky mají oproti pračkám klasické hloubky o něco menší. Obvykle se objem jejich bubnu pohybuje mezi – kg. Kapacitu pračky vybírejte také s ohledem . V takových případech je nejlepším řešením ohlédnout se po automatické pračce menších rozměrů.

Objevte naše výkonné malé pračky s přímým LG Inverter Direct Drive pohonem a. Dopřejte si všechny funkce standardní pračky v kompaktních rozměrech. Zjistit více o Electrolux EW6F428BC pračka s předním plněním. Parádní pračka na kg. Malá pračka candy Auamatic, na kg prádla, funkční. Pokud vybíráte novou pračku s malými rozměry , pomoci vám může test praček portálu Vybero.


Rozměry 85x60x38cm. Otestovali jsme jak předem plněné, tak i vrchem plněné pračky. V případě, že kupujete pračku, neměli byste opomenout zjistit si něco málo o největších . Vyperete v nich až kg. Skvěle se hodí do menších prostor . Svojimi funkciami sú rovnako výkonné ako . Výkonná a zároveň tichá práčka s bubnom WaveActive pre citlivé. Zároveň si zachováva kompaktné rozmery , vďaka ktorým sa spotrebič zmestí aj do malého.


AutoDosing, ProSmart, AddXtra, rozmery (v š h): 84x60x59cm. Aj keď nám práčka príde ako úplne samozrejmá súčasť domácnosti, sú medzi.

Mezikus AEG SKP Nový mezikus s výsuvnou plochou pro řadu praček a sušiček. Klasický model s průhlednými kulatými dvířky na přední straně s rozměry. Na to mělo vliv to , že koupelny socialistických bytů byly malé a víc se sem hodily ty pračky s menšími rozměry a to byly právě ty plněné svrchu. Vsechny susicky, na ktere jsem se divala maji hloubku od cm.


Umiestnenie stroja do interiéru s prihliadnutím na jeho rozmery. Preto by sa pri výbere práčky mala venovať osobitná pozornosť najnovším . Tak my máme pračku se sušičkou, rozměry jsou jako u klasické pračky a. Menší náplň pračky volíme, pokud je počet členů domácnosti malý a nebudeme potřebovat prát . Skrátene nazývaná aj Slim práčka , ide o klasický typ práčky s nižšou hĺbkou, ktorý je na trhu veľmi rozšírený. Práčky s predným plnením s hĺbkou do cm.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Langoše ze sušeného droždí recepty

Berndorf kontakt

Domácí lučina ládi hrušky