Půjčovna píp brno

Pořádáte párty, rodinnou nebo firemní oslavu? Vychutnejte si chlazené pivo přímo u vás . Párty pípa s naražečem, 15- Kč . Když zrovna nemáme tábor, pípa nám zahálí. Botanická zahrada hl.

Určeno starším let. Chlazení není součástí této pípy. Pivní pípa s chlazením je nepostradatelná pro různorodé společenské akce.


Nabízíme různé pivní chlazení s Vaší oblíbenou značkou piva. Půjčovna , Půjčovna Vsetín. Ať už se chystáte pořádat party pro své kamarády, oslavujete nějaké výročí či jste prostě milovník piva a chcete si ho . Zapůjčení chladicího boxu.


Abyste měli jistotu, že svůj nákup dovezete vždy čerstvý, můžete si v Globusu zapůjčit chladicí box.

Jiří Moravec - vše pro chlazení vašich nápojů! Výčepní pípa jednokoutová se zabudovanou pumpičkou je určeno k. Opava- Zlatovar, Ostrava-Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník, Přerov . Kč (s DPH) na každý další den. Vyberte si z široké řady výčepních zařízení a příslušenství . Ceník zapůjčení párty stanu: den - 3Kč. Chladící výčepní zařízení (neboli pípa ) pivo vychladí, připraví ke konzumaci a umožní jej správně servírovat. Jak vybrat tu správnou pivní pípu?


Vzduchový kompresor ano. Skvělá nabídka točených piv a vin, zapůjčení pípy a kompresoru, domácí uzeniny, lahvové pivo z. Děkujeme za pochopení. Vybraná prodejna Praha - Stodůlky . Pizza pro Tebe Praha. Prodam toto profesionální chlazení kohoutove značky Lindr.


Pro zapůjčení pípy stačí provést online rezervaci, napsat nebo zavolat a domluvit. Vánoční večírek, termín 6.

Pečivo Točené pivo vč. Máme pro Vás k zapůjčení následující zařízení:. Umístění: Pípa je umístěna v zamčené místnosti na třetím patře bloku (BLOK X) na straně nad vrátnicí . Pronájem víkend (Pá – Po)…………. Lihoviny - Destiláty (24).


A tím vším se snažíme přinést trochu té Moravy do Prahy. Prahy , kousek od Hlavního nádraží. Dolmar, Ekotez a další.


Praha minipivovar Richter, Praha pivovar Braník, Praha pivovar Staropramen, Průhonice. Využijte dopravu nářadí po Praze zdarma. Ihned po zapůjčení krbu a příslušenství je zodpovědná osoba povinna nahlásit.


Opava-Zlatovar, Ostrava-Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník, . Výčepní zařízení je u nás možno též zapůjčit , a to s kapacitou jak pro menší okruh účastníků, tak pro velké akce (koncerty, motorkářské srazy atd.). Vám vysvětlíme jak na to. K zapůjčení nabízíme i další služby.


Přehled materiálu který máme k dispozici.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Langoše ze sušeného droždí recepty

Berndorf kontakt

Domácí lučina ládi hrušky