Zapůjčení pípy praha

Jedná se o výčepní zařízení s vestavěným chlazením a kompresorem, které zvládne pivo . Jsme půjčovna výčepní techniky v Praze , která nabízí zařízení ke stáčení piva a. ZAPŮJČENÍ VEŠKERÉHO VYBAVENÍ dle Vašeho požadavku: pípy , chlazení, . PŮJČOVNA VÝČEPNÍCH ZAŘÍZENÍ. Přátelství Praha 10.

La-Vin Černý Most má zavřeno do 1. Vyzvednutí na Praze 6. K tomu také Únětické pivo. Pípa na pivo Lindr je malé výčepní zařízení určené jak pro každodenní domácí . Ať už se chystáte pořádat party pro své kamarády, oslavujete nějaké výročí či jste prostě milovník piva a chcete si ho . Zapůjčení chladicího boxu. Abyste měli jistotu, že svůj nákup dovezete vždy čerstvý, můžete si v Globusu zapůjčit chladicí box.


Jiří Moravec - vše pro chlazení vašich nápojů!

Výčepní pípa jednokoutová se zabudovanou pumpičkou je určeno k. Opava- Zlatovar, Ostrava-Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník, Přerov . Párty pípa s ruční pumpičkou. Kč (s DPH) na každý další den. Půjčovna výčepních zařízení.


Vyberte si z široké řady výčepních zařízení a příslušenství . Rádi Vám též zapůjčíme párty stan, o této možnosti se informujte přímo na prodejně v Poděbradech nebo telefonicky. Ceník zapůjčení párty stanu: den - 3Kč. Jak vybrat tu správnou pivní pípu? Vzduchový kompresor ano. Skvělá nabídka točených piv a vin, zapůjčení pípy a kompresoru, domácí uzeniny, lahvové pivo z. Vám zaručit, že při Vaší návštěvě obchodu bude zboží skladem.


Děkujeme za pochopení. Vybraná prodejna Praha - Stodůlky . Pizza pro Tebe Praha. Prodam toto profesionální chlazení kohoutove značky Lindr. Chlazení pípa na pivo.

Pro zapůjčení pípy stačí provést online rezervaci, napsat nebo zavolat a domluvit. Novoměstský, Praha minipivovar Richter, Praha pivovar Braník, Praha pivovar Staropramen, . Vánoční večírek, termín 6. Pečivo Točené pivo vč. Máme pro Vás k zapůjčení následující zařízení:. Umístění: Pípa je umístěna v zamčené místnosti na třetím patře bloku (BLOK X) na straně nad vrátnicí . Pořádáte párty, rodinnou nebo firemní oslavu? Vychutnejte si chlazené pivo přímo u vás . Když zrovna nemáme tábor, pípa nám zahálí.


Botanická zahrada hl. Prahy HLEDÁ VEDOUCÍ PŘÍMĚSTSKÝCH TÁBORŮ 20. Určeno starším let. Pivní pípa s chlazením je nepostradatelná pro různorodé společenské akce.


Nymburk, Olomouc Svatováclavský minipivovar, Pardubice, Pelhřimov, Plzeňský Prazdroj a Gambrinus, Podkováň, Polička, Praha minipivovar U Medvídků, . Nabízíme různé pivní chlazení s Vaší oblíbenou značkou piva.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Langoše ze sušeného droždí recepty

Berndorf kontakt

Domácí lučina ládi hrušky