Bosch wat24360by dtest

Testujeme účinnost pracích programů na bavlnu, syntetické, případně smíšené prádlo. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Na moderní a spolehlivý motor EcoSilence Drive výrobce poskytuje desetiletou záruku.


Ide o skvelú ponuku dvoch víťaziek nezávislého testovania časopisu dTest , . Vítězka nezávislého testování dTest. Sušičku jsme vybírali dlouho a dali jsme na dTest i zkušenosti ostatních. Jaké myslíte, že jsou její přednosti?


Na to, že to vyhralo Dtest , tak človeku nedáva veľa možností manuálneho nadstavenia okrem otáčok žmýkania. Je to totálny automat, ale perie pekne. Buben pračky pojme až kg prádla. V testu parametrů si vede výborně, potěší zejména nízkou.


Některé přístroje si ale do svého testování vybral časopis dTest , který pravidelně zkouší mnoho spotřebního zboží. Ocenění získala především za . Tento spotrebič sa svojou kapacitou bielizne 8kg hodí do. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Značka kvality dTest. Spotřebitelský časopis dTest podrobně otestoval praček a zjistil,.


WAT 243BY , A+++, kg; Vítěz srovnávacího testu praček časopisu dTest 3/2016! Bosch let záruka na motor .

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Langoše ze sušeného droždí recepty

Berndorf kontakt

Domácí lučina ládi hrušky