Náhrobní kámen text

Zprvu jsme se zabývali jen výrobou náhrobních kamenů, tj. Náhrobní pomníky zhotovujeme jako: - urnové. Ceny přijedeme bezplatně nezávazně určit. Deska je samozřejmě možná přebrousit.


Prodám velmi pěkný let starý urnový hrob s náhrobní deskou a sklípkem pro uren. Kamenná náhrobní deska.

Urnový hrob - kamenná deska. Ceny pomníků se odvíjí od zvoleného materiálu, rozměrů, zpracování a použitých doplňků. Nápisové desky zhotovuji pro urnové hroby, jedno a dvojhroby.


Desky nabízím ze žuly a mramoru v mnoha tvarech i rozměrech, na přání. Barvy a tvary nápisových desek je možné vzájemně kombinovat dle přání zákazníka. Material, rozměr, cena bez DPH, cena s DPH.


Ceny se odvozují od druhu materiálu, složitosti tvaru, počtu textů a druhu. Po telefonu Vám sdělím předběžnou celkovou cenu popsaných prací a při . Takže, přemýšlíme s bráchou už delší dobu že necháme vyměnit náhrobek.

Za „hrob“ k uložení čtyř uren, překrytý deskou z leštěné žuly - obvod. Co se týká klasického hrobu s rakví, tak tam se prý cena pohybuje kolem 80tis. V ceně je započítána likvidace hrobů. Ceny jsou pouze orientační upřesňují se dle velikosti.


Ceník montáže nových hrobů. Pomníky a hroby, nápisní desky , urnové lampy a vázy. Například: Kompletně opracovaný kámen již od 3. Průměrná (nejčastější) cena za kterou děláme kompletní žulové dvojhroby se pohybuje kolem 50.


Výměna komlet spodku (kromě nápisní desky ). Sekání nápisů - Písmo hůlkové, ploché do hloubky 2mm ( cena je závislá na výšce písma ). Je pochopitelně nezbytné, aby nabídka obsahovala cenu , termín, kdy bude. Cena kamenických prací závisí na zpracování, velikosti a síly žulové desky. Pokud počítáte s tím, že náhrobní kámen bude časem obsahovat víc . Naší filozofiíí je vlastní dovoz a zpracování kamene přímo v naší firmě. Tím se vyloučí zbytečné náklady a náš zákazník tím získá jistotu nejlepší možné ceny.


K jakému účelu byla její náhrobní deska později uložena do římsy budovy. Dokonce za cenu , že identifikovat ji dokáže už jen několik zasvěcených osob. S realizací jsme byli velmi spokojeni, jednání bylo rychlé a velmi solidní, cena. Motivy lze upravovat podle velikosti a tvaru .

Chtěla přitom vyměnit pouze desky , náhrobní kámen totiž nechala vyrobit. Průměrná cena rekonstrukce hrobu je u nás tisíc,“ řekl Blesk . Po realizaci důkladné předání díla zákazníkovy a následné zaplacení. Nové inzeráty e-mailem. Skleněná deska na náhrobek , materiál černé sklo, rozměry 700x70xmm, nápis v ceně může být pískovaný, zlacený, stříbřený. Velikost desky styl písma . Vlastní výběr broušení.


Hledáte náhrobní deska ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Pomník z tohoto materiálu, je žádaným artiklem, jeho cena je však vyšší,. Vyrábíme černé skleněné náhrobní desky ,včetně písma a krajiny,či portrétu.

Komentáře

Populární příspěvky z tohoto blogu

Langoše ze sušeného droždí recepty

Berndorf kontakt

Domácí lučina ládi hrušky